Primjena elektromagnetskih Mjerač protoka u raznim trgovina

- Apr 17, 2017-

Primjenu elektromagnetskih mjerača protoka u industriji su uglavnom tri vrste:

Prvo, velikog prečnika instrument je više primjenjuje u vodoopskrbe i odvodnje inženjering;

Drugo, mala i srednja kalibra često se koristi u kruto-tekuće dva jednaka nekoliko tekućine ili zahtjevnim mjestima; Kao što je mjerenje za proizvodnju papira industrije papira cisterne i pulpe crnog pića, obojene metalurgije, ugalj priprema postrojenja uglja cisterne, jake kemijske industrije korozije tečnost i industriji čelika visoke peći dizne za hlađenje kontrole vode i curenja, dalekovoda hidraulični transport mjerenje protoka uglja i kontrole.

Treće, malog promjera, malog promjera; Često se koristi u farmaceutskoj industriji, prehrambenoj industriji, biološki inženjering, itd imaju zdravstvene zahtjeve.

Izbor elektromagnetskih mjerača protoka po potrošnji:

1, visokog pritiska: petrokemijske čvrste cisterne i proizvodne tehnologije ubrizgavanja pod visokim pritiskom vode, mjerenje protoka i kontrolu.

2, ronjenje tip: otvoreni mjerenje protoka kanal, alternative tradicionalnim brane ploča mjerač protoka.

Tip 3, zdravlje: ukloniti za pranje dezinfekciju je zgodan, brza montaža, koje se odnose na farmaceutske odjela i tako dalje.

4, obični: mjera se koristi u medicini, hrane i sl

5, eksplozije tipa: može se koristiti u eksplozivnom atmosferom stanja životne sredine, kao što su kemijska industrija, ugalj upotreba mina.