Ubrzavanje razvoja industrijske automatizacije procesa U Kini

- Apr 17, 2017-

Industrijski Control automatizacija tehnologija je vrsta teorija kontrole, instrumentacija, računala i ostale informatičke tehnologije za postizanje otkrivanje industrijske proizvodnje procesa, kontrola, optimizacija, planiranje, upravljanje i donošenje odluka, da se poveća proizvodnja, progresivna kvalitete, smanjiti potrošnju, osigurala sigurnost i druge svrhe sveobuhvatne tehnologije, uglavnom uključujući i industrijske automatizacije softver, hardver i sistem tri dijela. Kao jedan od najvažnijih tehnologija u modernom proizvodnji terenu u 20. stoljeću, kontrolu automatizacije tehnologija industrijske uglavnom rješava problem efikasnosti proizvodnje i dosljednost. Iako je sama automatizacije direktno ne stvaraju koristi, ali ima značajan porast u procesu proizvodnje preduzeća.

Kineska industrijska kontrola razvoj automatizacije Road, većina uvođenje kompleta opreme u isto vrijeme probavu i apsorpciju, zatim drugi razvoj i primjena. U ovom trenutku, Kina je industrijska kontrola automatizacije tehnologije, industrije i aplikacije imaju veliki razvoj, industrijski kompjuterski sistemi industrije u Kini je formirana. Tehnologija industrijske automatizacije kontrole se razvija u pravcu pametuju, umrežavanja i integracije.

Tržišna ekonomija promovira društveni razvoj, Informationization postao je pravi prikaz današnjeg društva, sve više i više informacija proizvode licem u društvu. Ključnim industrijama su i vrijednosti, industrijski kompjuter igra veoma važnu ulogu u unutrašnjosti, a IPC-based automatizacije proizvoda postupno postati mainstream kontrole industrijskog jeftinih. Industrijski proizvođači računara dobili više i više pažnje.