Metar vlage u metru vlage

metar vlage Metar vlage MS7200 se koristi za mjerenje sadržaja vlage drva,Drva,papira,Bambusa,Kutije i drugih relevantnih materijala.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Metar vlage u metru vlage


ModelMS7200MS7200+
Prikaz
4 sa lcd ekranom za tečni kristal sa osvetljenom osvetljenom4 sa lcd ekranom za tečni kristal sa osvetljenom osvetljenom
Raspon mjerenja0~95%(cd01)0~95%
Vlažnost5%-90%RH5%-90%
Rezolucija0.10.1
Tačnost±0,5%±0,5%
Šifre materijala3 grupe5 grupa
Napajanje4*1.5V AAA baterija (nije uključena)4 AAA baterije
Neto težina306G (ne uključujući baterije)oko 175 grama
Temperatura-10 °C ~ 60 °C0-60°CMetre vlage

7200-7  

 

  MS7200metar vlagevišenamjenski analizator vlage, uglavnom se koristi za mjerenje svih vrsta drva, papira i konstrukcije, betona i drugihne-provodni objekti sadržaj vlage.

Instrument je napravljen od napredne tehnologije integrisanog senzornog kola i razvijenih međunarodnih naprednih elektronskih komponenti, visokog preciznog mjerenja, stabilnih performansi. To je idealan metar za otkrivanje sadržaja vlage u namještaju, papiru, štampanju, ambalaži, građevinarstvu i drugim industrijama.   

7200+-1Metar vlage papiraMS7200+ se koristi za mjerenje sadržaja vlage papirne cijevi, kartona, papira, kartona i drugih papirnih relevantnih materijala. Primjenjiva za drvoseče, pravljenje papira , pahuljice, namještaja , zgrade, trgovaca drvom i druge relevantne industrije.

Prenosiv je, kompaktan, jednostavan za upotrebu i očitanja mjerenja vlage su trenutna. Digitalni ekran sa ledenim svjetlom daje tocno i jasno citanje iako ostajete u somber uvjetima. To će uštedjeti vrijeme i troškove praćenjem suhoće i pomaže u sprečavanju propadanja i propadanja uzrokovanog vlagom dok se čuva, stoga će obrada biti zgodnija i efikasnija. Mjer vlage radi električnim otporom i ima automatsku kompenzaciju temperature. Ručno isključeno u bilo koje vrijeme. Automatsko napajanje nakon 5 minuta od zadnje operacije. Funkcija čuvanja podataka. Niska uzbuna za bateriju.

Hot Tags: metar vlage u metru vlage, Kina, proizvođači, dobavljači, cijena, marke

Upit

You Might Also Like