Digitalni mjerač vlage u zatvorenom prostoru za drvo

Mjerač vlage Wood / Timer koristi se za mjerenje sadržaja vlage u drvu, drvetu, papiru, bambusu, kartonu i drugim materijalima. Primjenjivo je na stolariju, proizvodnju papira, ploču od pahuljica, trgovce drvom za namještaj i drugu relevantnu industriju.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Digitalni mjerač vlage


humidity meter test
Primjenjiv je na drvenu obradu, proizvodnju papira, flakeboard, namještaj, trgovce drvom i drugu relevantnu industriju. Može testirati 150 vrsta šume.
humidity meter digital

Digitalni mjerač vlageKoristi se za merenje sadržaja vlage u tankom drvenom limu. Primjenjiv je na drvenu obradu, proizvodnju papira, flakeboard, namještaj, trgovce drvom i drugu relevantnu industriju.humidity meter test

Digitalni mjerač vlageKoristi se za merenje sadržaja vlage u drvnim materijalimakao što su piljevina, paillasse, bambusov prah.To je primjenjivo za proizvodnju papira, flakeboard-a, namještaja i mehanizme drvne industrije.

ModelMS7100MS7100TSMS-W
Način prikazaLCD ekran sa 4 broja pozadinskog osvjetljenjaLCD ekran sa 4 broja pozadinskog osvjetljenja4 digitalna LCD zaslona
Opseg ispitivanja0-80%0-80%0-84%
Rezolucija0.10,1 ili 0,010.1
Tačnost±0.5%n±0.5%n±0.5%n
Operativno okruženje-10 ℃ ~ 60 ℃ (temperatura) 5-90% (vlaga)-10 ℃ ~ 60 ℃ (temperatura) 5-90% (vlaga)-10 ℃ ~ 60 ℃ (temperatura) 5-90% (vlaga)
Snaga4 * AAA baterija4 * AAA baterija4 * AAA baterija
Bluetooth opcionalno---


Hot Tags: digitalni mjerač vlage u zatvorenom za drvo, Kina, proizvođači, dobavljači, cijena, marke

Upit

You Might Also Like