Održavanje i popravak od ZBL R800 multifunkcionalni rebar skenera

- Nov 23, 2018-

1. napajanje: Ovaj instrument koristi namjenski izgrađen-in rechargeable tvrd baterija za napajanje. Ako je puna, to može raditi neprekidno 26 sati. Molimo obratite pozornost na indikator napajanja prilikom korištenja, ako

Kada se baterija, treba isključiti instrument čim prije i naplatiti instrument sa punjačem u vremenu. Inače, test podataka mogu biti izgubljene ili čak oštećenja uslijed iznenadnog nestanka električne energije. Ne koristite druge baterije ili napajanja za napajanje instrumenta


2.charging:

Našto naplaćujući unutarnji baterija sa moć punjač priložen uz ovaj instrument, jednostavno priključite utikač AC220±10 %V utičnicu i uključite utikač punjača u instrument.

Izvor punjač utičnicu može poslužiti. Oznaka punjenja na punjaču je crvene boje, što ukazuje da unutarnji baterija instrumenta puni. Kada lampica se mijenja od crvene do žute, izgrađen-in baterija je puna. U ovom slučaju, punjač treba biti izvukao na vrijeme kako bi se izbjeglo prekomjerno punjenje baterije i ganutljiv baterija život. . Ako se instrument ne koristi za dugo vremena, punjiva baterija će prirodno pražnjenje, rezultira smanjenjem energije. To treba prije upotrebe napuniti. Vrijeme punjenja, instrument i punjač će imati određeni stupanj toplinske energije, što je normalna pojava. Instrumenta i punjač bi trebala biti dobro prozračenom za grijati rasipanje.


3. baterija: kada punjiva baterija je u neposrednoj blizini punjenja i pražnjenja trajanja baterije nakon čestih punjenja i pražnjenja, ako baterija ne radi ispravno (ne naplaćuje se, nisu ispunjena ili svaki naboj)

Nakon vrijeme puni, običaj vrijeme je vrlo kratko), to je vjerojatno punjiva baterija oštećena ili život stigla je i naša tvrtka, novi akumulator treba zamijeniti. Kratka baterija ili biti u blizini visoke temperature izvora topline.


4. nakon primjene instrumenta, domaćin, senzor, i sl. treba pravilno čistiti kako bi se spriječilo vode, blata, i sl. od ulaska konektor ili instrumenta, rezultira performanse degradirane instrumenta.

Ili je oštećena.