Kako analiza ako mjere medij elektromagnetski Mjerač protoka ima mjehurića u

- Oct 10, 2018-

Zašto mjere medij elektromagnetski Mjerač protoka ima mjehurića u

  1. Mjeru srednje absord vani zraka

  2. Tekućina se pretvara u slobodan mjehurića tokom procesa otapanja


Kako analiza?

Izravan i učinkovit način je odrezati petlja struje uzbude magnetskog polja pri protoku podataka na inteligentan mjerač ne radi. U ovom trenutku instrumenta podataka pojavljuje i nestabilna, što ukazuje da situacija nastaje u mjehur, ako u ovom trenutku, pokazivač multimetra za mjerenje otpora elektroda, podaci otpornost je veća od normalne.


Kako to riješiti?

Nakon potvrde da tekućina sadrži mjehuriće zraka, najprije utvrditi da li je uzrokovan siromašnih instalacije, provjerite da li je Mjerač protoka je instaliran na najvišoj točki sustava cjevovoda, jer ovaj položaj je lako izazvati udisanje vanjskog zraka i klima zadržavanja, sve dok zamjena je instaliran. Na lokaciji možete riješiti takve probleme, obavezno na slijedećoj slici za instalaciju;

electromagnetic flow meter s.png

Kada to nije moguće zamijeniti na položaj, preporučuje se instalirati balon ili ispušni ventil uzvodno od elektromagnetski Mjerač protoka. Praksa je pokazala da kad je DN200 inteligentni mjerač, podataka Bogu zbog mjehurića zraka može doći do 20% ~ 50%, prikaz podataka elektromagnetski Mjerač protoka koristeći Metodije iznad se može vratiti na normalu; Sažetak: Prilikom prikaza podataka na inteligentan mjerač pojavi da se trese, problem treba provjeriti na vrijeme, pogotovo u tekucini mjehurića i utjecaj mjehurić na elektromagnetski Mjerač protoka podataka mjerenje je ogroman.