Duel Channel Ultrazvučni vodomjer

Duel Channel Ultrazvučni vodomjer

Ultrazvučni merač vode razvijen je na principu ultrazvučne vremenske razlike i otporan je na baterije i IP68 klasu. Ultrazvučni vodomjer je posebno dizajniran za mjerenje protoka vode (voda, morska voda). Naš ultrazvučni vodomjer može podržati inline senzor, senzor za umetanje i senzor za stezanje. Bez pokretnih dijelova i visoke točnosti, ultrazvučni vodomjeri će imati veliku perspektivu, a kao brzi razvoj elektronske tehnologije, ultrazvučni vodomjeri će postati napredniji, ali manje troškovi. Ultrazvučni vodomjeri će biti idealan izbor za zamjenu postojećih mehaničkih vodomjera.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

dvokanalni ultrazvučni vodomjer.jpg

Dvokanalni ultrazvučni vodomjer


1. Dizajnirana strogo u skladu sa standardom GBT 778.1-2007, ISO-4064, JJG162-2009.

2. Niski početni protok (Q1), izbjegavajte nedostatak malog protoka.

3. Nema gubitka pritiska, IP68 protica leve, pogodan za različite radne sredine.

4. Visoka preciznost čini pristojbe za vodu preciznim i pouzdanim.

5. Nema rotirajuće abrazije, dugo vrijeme rada.

 


Ultrazvučni merač vode razvijen je na principu ultrazvučne vremenske razlike i otporan je na baterije i IP68 klasu. Ultrazvučni vodomjer je posebno dizajniran za mjerenje protoka vode (voda, morska voda). Naš ultrazvučni vodomjer može podržati inline senzor, senzor za umetanje i senzor za stezanje. Bez pokretnih dijelova i visoke točnosti, ultrazvučni vodomjeri će imati veliku perspektivu, a kao brzi razvoj elektronske tehnologije, ultrazvučni vodomjeri postat će napredniji, ali manje trošak. Ultrazvučni vodomjeri će biti idealan izbor za zamjenu postojećih mehaničkih vodomjera.

Prednosti uključuju nisku potrošnju energije, stabilnost i pouzdanost. Svi delovi merača postižu IP68, omogućavaju rad merača u svim teškim uslovima. Široko se koristi u gradskom vodovodu. upravljanje vodnim resursima, industrija, navodnjavanje u poljoprivredi i upravljanje vrtovima.

ultrazvučni merač protoka vode.jpg

ultrasonic water meter.jpg

water meter.jpg


Hot Tags: Duel kanal ultrazvučni vodomjer, Kina, proizvođači, dobavljači, cijena, marke

Upit

You Might Also Like