TDS-100H beskontaktno ultrazvučno mjerenje protoka

TDS-100H beskontaktno ultrazvučno mjerenje protoka

TDS-100H stezaljka za ultrazvučno mjerenje protoka radi s cijevi veličine između DN15mm do DN6000mm
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Stezaljka TDS-100H na ultrazvučnom meraču protoka je dizajnirana za mjerenje brzine tekućine u zatvorenom vodu. Pretvarači su beskontaktni, stezni za spajanje, koji će omogućiti rad bez obraštanja i jednostavnu instalaciju.

TDS-100H stezaljka na meraču protoka koristi dva pretvarača koji funkcioniraju i kao ultrazvučni odašiljači i prijemnici. Pretvarači su pričvršćeni na vanjsku stranu zatvorene cijevi na određenoj udaljenosti jedan od drugog. Pretvarači se mogu montirati u V-metodi gdje zvuk transverzira cijev dva puta, ili W-metodom gdje zvuk prelazi cijev četiri puta, ili Z-metodom gdje su sonde postavljene na suprotnim stranama cijevi i zvuk se ukršta. jednom. Ovaj izbor načina montaže ovisi o karakteristikama cijevi i tekućine. Ultrsonski merač protoka radi naizmenično, prenosi i prima frekventno moduliranu eksploziju zvučne energije između dva pretvarača i meri tranzitno vreme koje je potrebno da se zvuk kreće između dva pretvarača. Razlika izmerenog vremena tranzita je direktno i tačno povezana sa brzinom tečnosti u cevi.

TDS-100H Drawing

Linearnost 0.5% \ t
Ponovljivost 0.2% \ t
Vrijeme odziva 0-999sekundi, podesivo za korisnika
Velocity ± 32m / s
Veličina cijevi DN15mm-DN6000mm
Rate Units Metar, stopala, kubični metar, litra, kubične noge, američki galon, Imperial galon, ulje Barrel, SAD tečna bačva, Imperial Liquid Barrel, Million USA Gallons. Korisnički podesiv
Napajanje

Ni-H Ugrađene baterije.

100V-240VAC za punjač

AccessoriesHot Tags: tds-100h beskontaktno ultrazvučno mjerenje protoka, Kina, proizvođači, dobavljači, cijena, marke

Upit

You Might Also Like